Акція «16 днів проти насильства»

2023-12-12

Здобувачі освіти КЗ ЗСО «Луцька гімназія №3» Луцької міської ради стали активними учасниками Міжнародної Акції «16 днів проти насильства». Фахівці психологічної служби і педагоги гімназії провели просвітницькі та профілактичні заходи з питань попередження та протидії булінгу в закладі освіти, формування цінностей сучасних підлітків, розвитку компетенцій школярів, важливих для ненасильницького спілкування між учасниками освітнього процесу. Обговорили проблеми профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі та толерантного ставлення до хворих на ВІЛ СНІД, поняття кібербезпеки у віртуальному просторі.

У ході Акції було проведено:

1. Години спілкування «Ми – проти насильства», «Цінності сучасних підлітків», «Толерантне спілкування – запорука успіху».

2. Відеолекторії « Стоп Булінг! Поради дітям», «Молодь проти СНІДу».

3. Тренінгові заняття «Стоп Булінг: протидія жорстокості та насильства», «Як говорити про насильство – лайфхаки», «Ми – проти СНІДу! Ми - за життя!».

4. Оформлено інформаційний стенд «Що таке булінг. Види і форми булінгу».

5. Проведення анкетування серед здобувачів освіти «Булінг та його прояви в підлітковому віці».

6. Організовано лекції представником Благодійної організації «Преображення» на тему: «Стоп Булінг!», «Життя онлайн».

7. На сайті гімназії розміщено інформацію та поради для учнів і батьків як протидіяти булінгу та телефони гарячих ліній.

8. Вчителями інформатики проведено нетрадиційні уроки «Безпека у мережі інтернет», «Фейк чи правда»./Files/images/olya_usova/16 днів проти насильства.png

Кiлькiсть переглядiв: 12

Коментарi