І зміна І,5 зміна
0. 8.05 – 8.50 0. 11.00 – 11.45
1. 9.00 – 9.45 1. 12.00 – 12.45
2. 10.00 – 10.45 2. 13.15 – 14.00
3. 11.00 – 11.45 3. 14.15 – 15.00
4. 12.00 – 12.45 4. 15.15 – 16.00
(санітарна перерва)
5. 13.15 – 14.00 5. 16.10 – 16.55
6. 14.15 – 15.00 6. 17.05 – 17.50
7. 15.15 – 16.00 7. 17.55 – 18.40
Класи | Години харчування |
1 класи | 9.45 - 10.10 |
2 класи | 10.40 - 11.00 |
3 класи | 11.00 - 11.40 |
6-11 класи, буфетна торгівля (з дотриманням соціальної дистанції) | 12.45 - 13.15 |
4 класи | 14.55 - 15.15 |
ГПД, 5-ті класи | 13.50 - 14.20 (обід 1-шість класи), 14.00 - 14.30 (обід 2-3-ті класи 16.10 -17.10 (полуденок) |
усі працівники проходять температурний скринінг при вході до закладу освіти;
у разі виявлення підвищення температури тіла 37,2 С – працівники до роботи
не приступають, а звертаються до сімейного лікаря медичної установи;
усі працівники обробляють руки антисептиком при вході до закладу освіти;
до закладу освіти обов’язково заходять у захисній масці і знаходяться в ній
під час пересування в коридорах між навчальними приміщеннями,
відвідування санітарної кімнати; можна не використовувати маску під час занять;
мати із собою запас захисних масок на день (3-4 маски) і на тиждень (15 масок),
змінювати маску кожні 3 години;
триматися на відстані не менше 1 метра від оточуючих;
проводити регулярну гігієнічну обробку рук.
напередодні класний керівник телефонує батькам з метою отримання інформації
про стан здоров’я дітей;
у разі скарги дитини на здоров’я класний керівник терміново телефонує батькам
та ізолює дитину від інших дітей, інформує чергового адміністратора;
кожен учень повинен обробити руки антисептиком при вході до закладу освіти;
здобувачі освіти до школи заходять в захисних масках, не знімаючи їх з обличчя
пересуваються між приміщеннями в коридорах, відвідують санітарні кімнати;
під час занять можна захисну маску не використовувати;
батьки здобувачів освіти повинні забезпечити своїх дітей захисними масками
із розрахунку 1 маска на 3 години;
здобувачі освіти самостійно міняють маску і утилізують її в спеціальні контейнери в закладі освіти через кожні 3 години.