Семінар-практикум учителів англійської мови

2023-02-09

Навчаємо по-новому

Згідно з планом роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників 09.02.2023 року у КЗ ЗСО «Луцький ліцей №3» на платформі Google Meet відбувся семінар-практикум учителів англійської мови з теми «Особливості викладання англійської мови у початковій школі в контексті НУШ». Питання актуальності теми семінару було висвітлено консультантом Центру ПРПП Сех В.М.

Учителі англійської мови міста мали можливість працювати у двох площинах теоретичній і практичній.

Методист-консультант книгарні «Руніка» Петрук С.П. детально розповіла про нові підручники, їх складові та як продуктивно й цікаво можна працювати з освітніми платформами.

Нові тренди у викладанні англійської мови в умовах НУШ були презентовані Калиш Н.М. – вчителем англійської мови ліцею.

Практичні аспекти роботи за новими освітніми програмами представили вчителі Кльоц О.Б. та Панасюк І.В. Зокрема, була акцентована увага на методі асоціативних символів, технологіях критичного мислення та інтерактивного навчання. Особлива увага на семінарі була приділена практичним формам: роботі з віртуальною дошкою Jamboard, платформами LearningApps, Wordwall, завдяки яким можна створювати інтерактивні вправи.

Підсумовуючи семінар, заступник директора Луцького ліцею № 3 Моренчук Т.А. запропонувала педагогам «порефлексувати з Padlet». Родзинкою у спілкуванні вчителів англійської мови була можливість відчути смак віртуальної кави та смаколиків (вправа з Wordwall).

Учасники семінару отримали корисну та практичну інформацію для подальшої роботи на уроках англійської мови в початковій школі НУШ./Files/images/anglyska_semnar/Screenshot_13.png/Files/images/anglyska_semnar/Screenshot_10.png/Files/images/anglyska_semnar/Screenshot_17.png/Files/images/anglyska_semnar/Screenshot_15.png/Files/images/anglyska_semnar/Screenshot_14.png

Кiлькiсть переглядiв: 43

Коментарi