ІІІ Міжнародний урок доброти

2022-11-28

Зважаючи на нелегкий час для нашої країни та виклики, які поставила перед українцями війна, зараз нашим дітям, як ніколи, потрібні душевний спокій, підтримка та позитивні емоції. Такі відчуття може подарувати вже знайомий та очікуваний багатьма Урок доброти, присвячений тваринам. З 3 по 7 жовтня 2022 року наш ліцей долучився до проведення ІІІ Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Урок доброти не лише є елементом антистресу та дарує школярам відчуття єдності у площині добра, але й виховує важливі людські якості – милосердя, відповідальність, гуманність та альтруїзм. Саме ті якості, які відрізняють цивілізоване суспільство від суспільства невігласів та дикунів.

Урок доброти систематично проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Дякуємо учням і педагогам за активну участь у проєкті: 1-В (класовод Савчук Л.О.), 2-А (класовод Кононенко О.Є.), 2-В (класовод Наюк Н.С.), 3- А (класовод Данилко І.С.), 3-Г (класовод Левчук С.П.), 5-А (класовод Марценюк Н.Р.), 5-Г (класний керівник Кльоц О.Б.), 5-Д (класний керівник Журавська М.В.), 6-А (класний керівник Брухаль О.В.), 6-В (класний керівник Заремба Л.А.), 6-Г (класний керівник Сильмаха М.П.), 7-А (класний керівник Калиш Н.М.), 7-Д (класний керівник Мартинюк Л.В.), 8-А (класний керівник Філевич Н.В.), 8-Г (класний керівник Зленко Л.В.), 9-Г (класний керівник Теребейко Л.М.), 11-Б (учитель інформатики Крисюк В.М.) та 6-ті класи (вчитель інформатики Левчук Р.В.)

Більш детально ознайомитися з результатами ІІІ Міжнародного уроку доброти та переглянути невеликий фотозвіт, у якому представлені результати роботи й нашого навчального закладу, можна на сайті

https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/87

/Files/images/morenchuk_ta/Урок доброти 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi