Заняття школи молодого педагога

2014-04-17

17 квітня 2014 р. на базі комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3» під керівництвом методиста ММК управління освіти Луцької міської ради І. О. Шмігель відбулося чергове заняття школи молодого педагога на тему: «Нормативно-правове забезпечення організації навчально-виховного процесу в школі І ступеня».

Начальник відділу організаційного забезпечення, документування, контролю та звернення громадян Головного управління юстиції у Волинській області В. В. Філіпчук надала юридичну консультацію щодо порядку звернення громадян до органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Заступник директора Луцької ЗОШ №3 І. І. Волчкович інформувала молодих вчителів та вихователів ГПД про недопущення перевантаження учнів початкових класів надмірним обсягом домашніх завдань (лист МОН України №1/9-72 від 28.01.2014 р.)

Дуже пізнавальною та цікавою була розповідь вчителя початкових класів С. М. Колеснікової про враження від зустрічі з відомим педагогом сучасності Ш. Амонашвілі. Особливо вразив та надихнув молодих педагогів виступ вчителя початкових класів О. М. Зеленої, яка ознайомила їх з матеріалами статті «Відлуння суспільних конфліктів у дитячих серцях» (журнал «Учитель початкової школи») та поділилась досвідом роботи, який допоможе набути необхідної душевної рівноваги і зберегти психіку дітей від перевантажень, навчати їх життєвої мудрості та толерантності. Оксана Миколаївна продемонструвала фото та відеоматеріали Дня пам’яті Небесної Сотні, зачитала фрагменти листів до однолітків та вчителів східних регіонів України, закликала молодь не бути байдужими до подій в державі.

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi