«Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів»

2018-10-16

/Files/images/zdorove_harchuvannya/IMG_20181018_154754.jpg
«Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів»

16 жовтня 2018 року наш ліцей отримав підтвердження заявки на участь у проекті «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» і до кінця навчального року ми є учасниками даного проекту! З цим усіх і вітаємо!

«Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» – унікальна соціальна програма, яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» та Mondelēz International Foundation.

Програма має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я.

В рамках Програми розробляються рекомендації для закладів освіти щодо реалізації активностей та створюється спільнота відповідальних закладів, що сприяють здоров’ю учнів. П’ять найактивніших шкіл у фіналі Програми отримають ґранти на закупівлю обладнання для STEM*-лабораторій (*STEM: S-science, T-technology, E-engineering, M-mathematics).

Протягом року в нашій школі планується проводити різні активності: квести, екскурсії, тренінги, тематичні тижні, дні здоров’я. Дуже сподіваємося на активну участь учнів, вчителів, батьків та громади мікрорайону! Вперед до перемоги!!!

#HealthySchools_UA #HS_UA #ЦентрКСВ #Mondelez

Звіт

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi