Екскурсія на "Тигрес"

2017-12-01

Екскурсія на фабрику «Тигрес» учнів 3- В класу

Екскурсовод Сенюк Надія представила різноманітну продукцію підприємства. Очі розбігалися від ведмедиків, зайчиків, білочок, лисичок, собачок, котиків, крокодильчиків, слоників, змійок і багато інших виробів. Багато з них одержали перемоги у різних українських та міжнародних конкурсах. На черзі виробництво іграшок від відомого українського дизайнера Андре Тана.

Дуже цікава технологія виготовлення м’яких іграшок. Діти із задоволенням та цікавістю розглядали процеси пошиття виробів. Майже всі стадії виробництва автоматизовані. Над кожною іграшкою працює багато людей. Це дизайнери, які вибирають персонажів, дивлячись мультфільми, читаючи дитячі книжки. Далі художники малюють ескізи, вибирають кращі. Потім закрійниці повинні вирізати деталі, кравчині зшиють ці частини, а спеціальна магина наповнить їх синтипоном. Він м’який, ніжний, а також безпечний. Учні були дуже здивовані, коли дізналися, що його виготовляють із звичайних пластмасових пляшок.

Побували школярі також в цеху, де виробляють пластмасові іграшки. Уявляєте, для цього гарячу, розтоплену масу заливають у форми, до цієї рідини додають цілком натуральні барвники, потім охолоджують і виріб готовий. Так виготовляють деталі для різнокольорових пірамідок, машинок, будиночків. Всім цим керує одна людина.

А закінчилась екскурсія у магазині, який знаходиться на території фабрики. Там діти придбали багато чудових подарунків не тільки для себе, а й для своїх братиків та сестричок.

Увесь клас з багатими враженнями, подарунками, веселим настроєм повернувся в школу. /Files/images/tigres/20171115_122947.jpg/Files/images/tigres/20171115_122958.jpg/Files/images/tigres/20171115_124300.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 396

Коментарi