Відпочинок у Карпатах

2014-08-26

У мальовничому куточку Карпат, де розташований «Буковель», розпочалась наша дивовижна подорож у казковий час табірної зміни. Це унікальний, добрий, патріотичний, привітний, гостинний, а головне справжній табір, де кожен почуває себе частиною чогось великого і важливого, адже наше життя там, було дуже насичене і не знаходилось жодної вільної хвилинки, щоб сумувати.

У колі нових друзів, ми піднімались у гори, знімали у відеоролик, брали участь у флешмобі, готувались до конкурсів, ходили на сніданок, обід, вечерю. Так і провели ми свої 10 незабутніх днів. А ще ми просто говорили, співали під звук гітари усі разом, як одна велика сім’я, якою ми стали за цей короткий час.

Це був чудовий і незабутній відпочинок у Карпатах. Нові друзі і море позитивних вражень залишаться у моєму серці назавжди. Спілкування з живою природою, красою рідної України, цікаві заходи і просто веселі ігри в чудовому колективі. Все це було неймовірним, як і сам табір, а наші вожаті стали нам друзями і хорошими вчителями.

Ми вдячні усім, хто подарував нам таку казку.

Батьки та учні Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 висловлюють щиру подяку Благодійному фонду Ігоря Палиці за відпочинок у Карпатах в комплексі «Буковель».

«Це був чудовий і незабутній відпочинок. Нові друзі і море позитивних вражень залишаться у нашому серці назавжди. Спілкування з живою природою, красою рідної України, цікаві заходи і просто веселі ігри в дружному колективі. Все це було неймовірним, як і сам табір, а наші вожаті стали нам друзями і хорошими вчителями.

Ми дякуємо Вам за подаровану нам казку».

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi