Зі Святом останнього дзвоника

2022-06-09

/Files/images/zlenko/IMG-2ede3fad246e16311df4f048dd7b79e3-V.jpg

Від щирого серця вітаємо вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших наших учнів: узято першу сходинку на шляху пізнання.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у непізнане доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне - багато турбот і перешкод, коли щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть рідні і близькі вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаємо вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.

Сердечно дякуємо вчителям за самовіддану працю, за турботу й знання, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаємо вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи наповнювалися світлом, красою і добром!

Усім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

Бажаємо усім добра й благополуччя, міцного здоров’я, щастя й обов'язково миру!

https://youtube.com/watch?v=vLlwv80QiLM&feature=share

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi