Семінар практичних психологів

2014-02-25

25 лютого 2014 року на базі навчального закладу ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбувся семінар для практичних психологів з теми: "Психологічний супровід профільного навчання в умовах загальноосвітнього навчального закладу"

Завідувач ЦППСР управляння освіти Луцької міської ради О. С. Матвійчук поділилася думками щодо особливості формування особистісної готовності школярів до профільного навчання та вибору професії.
Заступник директора ЗОШ №3 Бубела Ірина Олександрівна ознайомила із організацією профільним навчанням в умовах функціонування загальноосвітнього навчального закладу.
Практичний психолог Усова О. Г. презентувала авторський проект з профорієнтаційної роботи із старшокласниками "Моя майбутня професія" і розповіла про психологічний супровід профільного навчання.
Методист з профорієнтації МНВК Ю. І. Грицевич представила роботу МНВК і співпрацю із загальноосвітніми навчальними закладами.
Свої напрацювання щодо обраної професії учні 11-Б профільного філологічного класу продемонстрували у вигляді проф-роликів на уроці інформатики "Сміливі мрії - шлях до успіху".

/Files/images/vidkrytyy urok 001.jpg

/Files/images/vidkrytyy urok 020.jpg

/Files/images/vidkrytyy urok 021.jpg

/Files/images/vidkrytyy urok 019.jpg

/Files/images/vidkrytyy urok 022.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi