Екскурсія учнів 2-А та 2-Б класів

2017-05-22

З нетерпінням учні 2-А та 2–Б класів чекали суботи 20 травня, адже в цей день для них організовували екскурсію-подорож стежинами рідного краю.

Розпочалася мандрівка знайомством з одним із семи чудес України у категорії замки - Дубенський замок князів Острозьких. Діти пройшлись територією наймогутнішої фортеці, овіяної легендами століть, оглянули військові каземати, підземелля, палац, загадали бажання на легендарній вежі ,,Беатка”, відвідали виставку кривих дзеркал.

Багато позитивних емоцій отримали від прогулянки Рівненським зоопарком. Вразила різноманітність тварин: страуси, леви, верблюди, дикий бик Як, гриф, папуги Ара, мавпи, кенгуру, пелікани, леопард, рись, бабаки, лами, мандаринки та інші. Маленькі козенятка та ягнятка, а ще сурікати та білочки — все це хотілося потримати в руках. Хорошим доповненням до побаченого була розповідь екскурсовода про тварин, легенди, казки про них та інформаційні стенди.

Нічний світ тераріуму здивував. Яка кількість тварин веде нічний спосіб життя! А ще бачили різноманітних морських і річкових риб наших водойм, змій, черепах, плазунів і, навіть, крокодила.

Подорож загадковим «Тунелем кохання» була приємним бонусом до екскурсії. Яке диво казкової природи оточує нас! Дуби та клени, а ще берізки і ліщина сплелися віттям, утворивши так званий дивовижний «тунель» відрізку залізниці. Це найромантичніше місце Волині увійшло в ТОП 10 маловідомих місць Західної України.

Учні 2-А та 2-Б класів провели цікавий, змістовний день. Набралися сил, гарно відпочили і з незабутніми враженнями повернулися додому./Files/images/2-a_2-b/P4200124.JPG/Files/images/2-a_2-b/P4200114.JPG/Files/images/2-a_2-b/P4200117.JPG/Files/images/2-a_2-b/P4200121.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi