Екскурсія на підприємство "Тигрес"

2017-03-17

17 березня учні 7-В класу мали можливість познайомитись з героями казкової країни Мрій. Ми побували на підприємстві «Тигрес» - виробництві пластмасових, мяких іграшок, дитячої постільної білизни та одягу.

Нас радо зустріла пані Надія, яка розповіла про історію створення підприємства. В ході екскурсії мали змогу познайомитись з усіма етапами виробництва. Спочатку ми попрямували до студії дизайну, познайомились з досвідченими фахівцями, які постійно слідкують за тенденціями іграшкової моди і щотижня наповнюють асортимент цікавими навинками. Нам розповіли і показали, як створювалась перша іграшка.

Також відвідали цех машинної вишивки, побачили виробничу лінію для розпушування силікону та наповнення виробів, як використовується ручна праця, де застосовуються компютери, електронні та спеціалізовані машини.

На виробництві працюють справжні майстри дитячого дива, відчувається, на скільки кожен з них проникнений своєю працею, як вони вкладають свою душу у виготовлення дитячої мрії.

Екскурсія надзвичайна! Ми отримали позитивні емоції та приємні враження./Files/images/tigres/nNTLt0GESCo.jpg/Files/images/tigres/A66rjl4nwuU.jpg/Files/images/tigres/rzEszuguyKU.jpg/Files/images/tigres/UBeWxblEcwQ.jpg/Files/images/tigres/x6civBEH1lc.jpg/Files/images/tigres/ZHX74QjSBkE.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 482

Коментарi