• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Cемінар-практикум вчителів англійської мови

Cемінар-практикум вчителів англійської мови

2016-11-30

30 листопада у ЗОШ № 3 відбувся cемінар-практикум вчителів англійської мови на тему «Мовна комунікація як чинник розвитку лінгвокультурного простору в процесі Євроінтеграції».

Оксана Чухнова, методист іноземних мов Луцького міського управління освіти, зазначила, що відповідно до проекту нового базового Закону «Про освіту» однією із ключових для Нової української школи визначено таку компетентність, як спілкування іноземними мовами. Вона включає уміння належно розуміти висловлене, усно і письмово висловлювати і тлумачити поняття, думки, почуття, факти та погляди (через слухання, говоріння, читання і письмо) у широкому діапазоні соціальних і культурних контекстів, уміння посередницької діяльності та міжкультурного спілкування.

Під час тренінгів вчителі Юлія Шмаровоз, Інна Панасюк, Валентина Воробей поділилися досвідом роботи із розвитку навичок діалогічного та монологічного мовлення, навчання письму на уроках англійської мови. Олександра Цалай розповіла про діяльність шкільного євроклубу «Планета», на засіданнях якого учні спілкуються на англійській мові й та вивчають Європу. Наприкінці зустрічі шкільний практичний психолог Ольга Усова провела заняття арт-терапії з учасниками семінару.

/Files/images/semnar_anglyska/1.JPG

/Files/images/semnar_anglyska/2.JPG

/Files/images/semnar_anglyska/SAM_1872 - копия.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi