Школа молодого педагога

2016-10-06

06 жовтня 2016 року у Луцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбулося чергове засідання міської школи молодого педагога початкових класів. Учасниками були 20 молодих вчителів, які цього року розпочали свою педагогічну діяльність. Це вихователі ГПД, логопеди, вчителі-асистенти, вчителі початкових класів.

Керівник міської школи молодого педагога Оксана Миколаївна Зелена ознайомила учасників з особливостями організації роботи вчителя. Зокрема, зупинилась на ролі наставництва для становлення молодого вчителя, особливостях планування роботи наставників та індивідуальних планів молодих педагогів. Велику увагу приділено роботі з нормативними документами. Слухачі школи отримали перелік документів, необхідних для опрацювання та постійного використання у щоденній роботі. Оксана Миколаївна дала настанови та поради молодим педагогам щодо виконання посадових обов’язків, збереження життя і здоров’я дітей, взаємодії з батьками, дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Іванна Іванівна Волчкович запропонувала слухачам побудувати модель сучасного вчителя, представити його зовнішній та духовний світ. Молоді вчителі створили сенкан про сучасного педагога, визначили найбільш яскраві якості його характеру та переваги вчительської професії.

А наприкінці зустрічі організатори засідання поділилися рецептом приготування успішного педагогічного заходу та обмінялися враженнями про почуте.

/Files/images/IMG_7730.JPG
/Files/images/IMG_7736.JPG

/Files/images/IMG_7740.JPG


/Files/images/IMG_7751.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 279

Коментарi